Bejelentkezve: {bejelentkezve_login_name}
1118 Gazdagréti tér 6. Tel.: 06-1-246-3364 Nyitva: H-P 8-20-ig, Sz: 8-14-ig

   A Szabadpolcon elhelyezett termékek vásárlásakor, minden elköltött 500 forint után egy darab hűségmatricát ajándékozunk vásárlóinknak.

A 18 db matrica gyűjtőfüzetünkben történő összegyűjtését követően egyszeri 10 %-os vásárlási kedvezmény vehető igénybe, ami a szabadpolcon elhelyezett termékekből való egyszeri vásárlás után jár. Ez alól kivételt képeznek akciós termékeink és azok a termékek, amelyeknél jelzésre kerül, hogy nem vesznek részt a kedvezménygyűjtő programunkban.    

Tovább ...

  

SZABAD SZERDÁN SZABAD A VÁSÁR!

Minden hónap első szerdáján, gyógyszertárunk szabadpolcos termékeiből, a helyszínen történő vásárlás esetén

10 % kedvezményt adunk!

A Szabad Szerda akciónk a kedvezményfüzet beváltásával és egyéb akciókkal illetve a házhoz szállítással nem vonható össze, és ezen a napon matricát sem tudunk adni a vásárlásokért.
  

Tovább ...

Budapest területén minden kerületben, valamint néhány környező településen kiszállítást vállalunk futárszolgálattal vagy szakszemélyzettel: 1300 Ft vagy 3490 Ft/ kiszállítás

Megrendelését csak munkanapokon, előre egyeztetve 9-17 óra között, az egyeztetett időpontban teljesítjük. Amennyiben rendelését munkanapokon 11 óráig leadja, akkor a feldolgozást még aznap elvégezzük és feladjuk Önnek csomagját. A csomagot a megrendeléstől számított 1-5 munkanapon belül küldjük Önnek, az esetleges késésekért felelősséget nem vállalunk!


A nálunk vásárolt termékek kiszállítását, az Ön megbízása alapján, az Arend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzi.   

Tovább ...

  

Vidékről is rendelhet utánvétesen futárszolgálattal vagy szakszemélyzet általi kiszállítással!


Az utánvétes továbbítás költsége: Futárszolgálattal 1700 Ft/csomag, szakszemélyzet által kiszállítva 15875 Ft/csomag


A nálunk vásárolt termékek kiszállítását, az Ön megbízása alapján, az Arend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzi.   

Tovább ...

A Gazdagréti Gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet engedélyével végez internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységet.

 Pick-Pack-Pont csomag átvevőhelyek  

  

Az ország 130 városában megtalálható több mint 440 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor SMS értesítést kap, melyet követően csomagját azonnal átveheti az értesítést követően 7 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig.

  

Tovább ...

 Szerződött egészségpénztárak  

ALLIANZ

egészségpénztár

DIMENZIO

egészségpénztár

GENERÁLI

egészségpénztár

HONVÉD

egészségpénztár

IZYS

egészségpénztár

MEDICINA

egészségpénztár

MEDISMART

egészségpénztár

MKB

egészségpénztár

NAVOSZ

egészségpénztár

OTP

egészségpénztár

PATIKA/ÚJPILLÉR

egészségpénztár

PROVITA

egészségpénztár

PRÉMIUM

egészségpénztár

TEMPO

egészségpénztár

VASUTAS

egészségpénztár

VITAMIN

egészségpénztár

HIRDETÉS

Budapest XI. kerületében, a Gazdagréti téren MAGÁNORVOSI RENDELŐ kiadó.
Érdeklődni a 06-1-246-3364-es telefonszámon lehet.

Tavaszi méregtelenítés

Lassan tényleg beköszönt a várva-várt tavasz az átalakulás és megújulás időszaka. Ez nemcsak a természet, hanem a mi számunkra is jó alkalom arra, hogy felfrissítsük testünket és lelkünket, annak érdekében, hogy tavaszi fáradtság helyett újra energikusak és kiegyensúlyozottak legyünk.

Ebben nagy segítségünkre lehet egy tisztító vagy méregtelenítő kúra, mely segít eltávolítani szervezetünkből azokat a salakanyagokat, melyek a téli hónapok lelassult anyagcsere működése során felhalmozódtak. A méregtelenítés során egy előre kijelölt időtartamon keresztül fokozottan figyeljünk oda táplálkozásunkra, kerüljük a dohányzást, a tartósított ételeket, a zsíros húsokat, a cukrot, az alkoholt és a szénsavas italokat! A kúra hatását fokozhatjuk is különböző természetes készítményekkel, melyek a fő kiválasztó szerveink, a máj, a vese, a bőr izzadságmirigyei, valamint a nyirokkeringés működését fokozzák. Ezek lehetnek teák, teakeverékek, speciális zöldség- és gyümölcslevek, vagy akár homeopátiás készítmények.

Ajánlataink

 • Csalánlevél tea 30 g (HERBÁRIA)
 • Naturland Salaktalanító teakeverék, filteres 25x
 • Mecsek Tisztító teakeverék 100 g
 • Dr. Steinberger tartósítószer és színezék mentes gyümölcs- és zöldséglevek

  Dr. Steinberger méregtelenítő programról:

  Az öt napos program során Dr. Steinberger egészséges, tartósítószer és színezés mentes gyümölcs- és zöldségleveinek segítségével a méreganyagok megkötésével és kiürítésével a szervezet tehermentesíthető.

  Az öt ajánlott zöldség- és gyümölcslé: (sorrendjük is betartandó!)

  Reggeli: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozskenyér Tízórai: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozskenyér Ebéd: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozskenyér Uzsonna: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozskenyér Vacsora: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozskenyér

  Emellett napi 3 liter víz elfogyasztása szükséges!

 • Toxex homeopátiás csepp 50 ml
 • Phönix spagyrikus méregtelenítő kúráról:

  A kúra során alkalmazott négy oldat spagyrikus technikával készült. A gyártás során gyógynövényekből kíméletes eljárással, valamint ásványokból és fémekből desztilláció alkalmazásával bioenergetikus hatású komplex oldatokat állítanak elő, melyek képesek az emberi szervezetben képződő és elraktározott méreg- és salakanyagokat feloldani és kivezetni.

  A kúra készítményei és hatásaik:

  A terápia 45 napig tart, ezalatt a Lymphophön cseppeket folyamatosan szedni kell, a másik három készítményt 3 naponta váltva, 9 napos ciklusokban.

  A részletes adagolási útmutatót kérje gyógyszertárunkban!

  Méregtelenítés homeopátiás monokomponensű szerekkel:

  Az egyhetes tisztító kúrák és böjtök homeopátiás támogatására használható az alábbi, jól bevált séma. Alkalmazásával nő a kúra hatékonysága és csökkenthetők a méregtelenítés során esetlegesen fellépő kellemetlen tünetek (fejfájás, szédülés, lehangoltság, ingerlékenység).

  Naponkénti adagolás:

  1. nap: Sulfur C30 1x5 és Berberis vulgaris C12 3x5 golyócska
  2. nap: Nux Vomica C30 1x5 és Berberis vulgaris C12 3x5 golyócska
  3. nap: Sulfur C30 1x5 és Berberis vulgaris C12 2x5 golyócska
  4. nap: Nux Vomica C30 1x5 és Berberis vulgaris C12 2x5 golyócska
  5. nap: Sulfur C30 1x5 és Berberis vulgaris C12 1x5 golyócska
  6. nap: Nux Vomica C30 1x5 és Berberis vulgaris C12 1x5 golyócska

  (Forrás: A homeopátia kézikönyve - Dr. Molnár Mariann)

  Ha szívesen kipróbálná ezt a módszert, de korábban még nem szedett homeopátiás szereket, a kúra kezdete előtt kérjük, olvassa el honlapunkon a homeopátiás gyógyszerszedéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, vagy kérje tájékoztató anyagunkat a Gazdagréti Gyógyszertárban!

Fontos tudnivalók a tisztító kúrához:

 • A kúra ideje alatt fogyasszunk naponta legalább 2,5 - 3 liter folyadékot, lehetőleg víz vagy gyógytea, gyümölcs- vagy zöldséglé formájában!
 • Ha léböjtkúrát tartunk, csökkentsük a fizikai igénybevételünket, igyekezzünk sokat pihenni. Ha ez nem megoldható, inkább kevésbé szigorú böjtöt végezzünk!
 • A máj és a vese működését fokozó méregtelenítő készítmények a bevett gyógyszerek hatásának erősségét és időtartamát befolyásolhatják, ezért ha rendszeresen gyógyszert szed, mindenképpen konzultáljon orvossal vagy gyógyszerésszel a kúra megkezdése előtt!
 • Végül pedig ne feledkezzünk el arról sem, hogy a szervezetünk számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bevitele nemcsak télen, hanem az év többi időszakában is ugyanolyan fontos.