Bejelentkezve: {bejelentkezve_login_name}
1118 Gazdagréti tér 6. Tel.: 06-1-246-3364 Nyitva: H-P 8-20-ig, Sz: 8-14-ig

   A Szabadpolcon elhelyezett termékek vásárlásakor, minden elköltött 500 forint után egy darab hűségmatricát ajándékozunk vásárlóinknak.

A 18 db matrica gyűjtőfüzetünkben történő összegyűjtését követően egyszeri 10 %-os vásárlási kedvezmény vehető igénybe, ami a szabadpolcon elhelyezett termékekből való egyszeri vásárlás után jár. Ez alól kivételt képeznek akciós termékeink és azok a termékek, amelyeknél jelzésre kerül, hogy nem vesznek részt a kedvezménygyűjtő programunkban.    

Tovább ...

  

SZABAD SZERDÁN SZABAD A VÁSÁR!

Minden hónap első szerdáján, gyógyszertárunk szabadpolcos termékeiből, a helyszínen történő vásárlás esetén

10 % kedvezményt adunk!

A Szabad Szerda akciónk a kedvezményfüzet beváltásával és egyéb akciókkal illetve a házhoz szállítással nem vonható össze, és ezen a napon matricát sem tudunk adni a vásárlásokért.
  

Tovább ...

Budapest területén minden kerületben, valamint néhány környező településen kiszállítást vállalunk futárszolgálattal vagy szakszemélyzettel: 1300 Ft vagy 3490 Ft/ kiszállítás

Megrendelését csak munkanapokon, előre egyeztetve 9-17 óra között, az egyeztetett időpontban teljesítjük. Amennyiben rendelését munkanapokon 11 óráig leadja, akkor a feldolgozást még aznap elvégezzük és feladjuk Önnek csomagját. A csomagot a megrendeléstől számított 1-5 munkanapon belül küldjük Önnek, az esetleges késésekért felelősséget nem vállalunk!


A nálunk vásárolt termékek kiszállítását, az Ön megbízása alapján, az Arend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzi.   

Tovább ...

  

Vidékről is rendelhet utánvétesen futárszolgálattal vagy szakszemélyzet általi kiszállítással!


Az utánvétes továbbítás költsége: Futárszolgálattal 1700 Ft/csomag, szakszemélyzet által kiszállítva 15875 Ft/csomag


A nálunk vásárolt termékek kiszállítását, az Ön megbízása alapján, az Arend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzi.   

Tovább ...

A Gazdagréti Gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet engedélyével végez internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységet.

 Pick-Pack-Pont csomag átvevőhelyek  

  

Az ország 130 városában megtalálható több mint 440 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor SMS értesítést kap, melyet követően csomagját azonnal átveheti az értesítést követően 7 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig.

  

Tovább ...

 Szerződött egészségpénztárak  

ALLIANZ

egészségpénztár

DIMENZIO

egészségpénztár

GENERÁLI

egészségpénztár

HONVÉD

egészségpénztár

IZYS

egészségpénztár

MEDICINA

egészségpénztár

MEDISMART

egészségpénztár

MKB

egészségpénztár

NAVOSZ

egészségpénztár

OTP

egészségpénztár

PATIKA/ÚJPILLÉR

egészségpénztár

PROVITA

egészségpénztár

PRÉMIUM

egészségpénztár

TEMPO

egészségpénztár

VASUTAS

egészségpénztár

VITAMIN

egészségpénztár

HIRDETÉS

Budapest XI. kerületében, a Gazdagréti téren MAGÁNORVOSI RENDELŐ kiadó.
Érdeklődni a 06-1-246-3364-es telefonszámon lehet.

Pályázat

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pályázat / projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00966

Projekt címe: Automatizált gyógyszertári adagolórendszer bevezetése, robottechnológia segítségével a Gazdagréti Patika Kft.-nél

Kedvezményezett neve: Gazdagréti Patika Kft.

Szerződött támogatás összege: 35.500.000 Ft azaz harmincötmillió – ötszázezer forint

Támogatás mértéke (%-ban): 20.2 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. 02. 26.

Projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk fejlődése új mérföldkőhöz ért. Hat évvel ezelőtti ingatlan fejlesztésünknek köszönhetően, a betegforgalomból realizált árbevételünk megduplázódott. Az elmúlt évben elértük a kapacitásunk felső határát. Ez várakozói létszámban, raktáraink feltöltöttségében is megmutatkozik. Minden talpalatnyi helyet tárolásra használunk. Ez plusz logisztikai terhet jelent a szakszemélyzetünknek, vállalkozásunk számára. Többször próbáltunk a robotizálás területén lépni, de sajnos az igényeinknek nem tudtak maradéktalanulmegfelelni az elérhető technológiák.

Gyógyszertárunk Magyarország legnagyobb homeopátiával is foglakozó helyszíne, széles termékpalettával. Ezek a gyógyszerek hengeres alakban csomagoltak, egymástól legtöbbször csak a feliratban különböznek. Olyan robotot szerettünk volna vásárolni, mely ezeket a termékeket is tárolja és kiadja. A nemzetközi piacon ilyet még nem találni. Mind a méret, forma miatt a robotok nem képesek ezeket a termékeket megfogni, kiadni. Ugyanakkor a forgalmunk rohamosan nő, így nem várhatunk tovább arra, hogy mikor kerül a piacra olyan robot, mely a hengeres termékeket is képes kezelni. Ezeket a termékeket továbbra is manuálisan adjuk ki. Gyógyszertárunk nyitvatartási időn kívül ügyeletet is ellát. Termékpalettánk egyedülálló, sokan választanak minket, hozzánk ritkán kell gyógyszerért visszajönni, szinte minden igényt ki tudunk raktárkészletről elégíteni. Gyógyszertárunk mérete is egyedülálló, 680 nm-en terül el. Ekkora épületben a kb. 40 ezer termék közül nem mindig egyszerű megtalálni azt, amit a vevő éppen szeretne. Ez hatványozottan igaz az ügyeleti ellátás során. Az ügyeletes gyógyszerészeink általában nem rendelkeznek olyan mély helyismerettel, hogy minden terméket gyorsan megtaláljanak. Fontos érv a fejlesztés mellett az is, hogy ügyeletben nagyon hosszúra nyúlik az expediálási idő. A normál 1,3 perc/termék helyett felmegy 3-4perc/termék szintre. Ezt rövidítenünk kell.

Beruházásunk innovatív. A várakozási időt jelentősen csökkenteni fogja, így a kollégáink munkakörülménye javul. A robotizálással teljesen garantálható a FEFÓ elv (FirstExpiryFirst Out) azaz, a legkorábbi lejárati idejű terméket kell először kiadni. A robotok a termékeket random módon a lehető legjobb helykihasználtsággal tárolják. A polcok magassága is optimalizált.

A robotban kb. 30-40%-kal több tereméket lehet tárolni, mint a hagyományos polcokon. Energiafogyasztásuk csekély, pár száz watt. Számos gyógyszertárban található már expediáló robot. Esetünk különleges, mert a szabadpolcon elhelyezett termékek száma is átlagon felüli. A fejlesztéssel a robotba szeretnénk tenni a szabadpolcon elhelyezett termékeket is. Amennyiben az árut a vásárló a polcról nem maga veszi le, kollégánknak a vásárlóval együtt kell menni a termék tárolási helyére, azt onnan levenni. Ez jelentősen növeli az expediálási időt. Terveink szerint, ha robotba tesszük ezeket a termékeket, és üres dobozokat teszünk a szabadpolcokra, úgy a vásárló az üres dobozzal érkezhet a kasszához, amiről a vonalkódot leolvasva a robotból expediálható a más vásárlók által ráadásul nem összetapogatott termék. Ez különösen fontos a COVID-19 pandémia elleni küzdelemben is.

Így a kasszánál kért termék a robotból expediálható, kollégáink által. Az új eljárás további előnye az is, hogy az üres dobozokra nem kell termékvédelmi matricákat elhelyezni, így költséget takarítunk meg az áruvédelemben. Széles termékportfóliónk miatt, két robotgépet, és automata töltőgépet vásárolunk, egyedülálló rendszert kialakítva ezzel hazánkban. (automata betároló rendszer,automata felöltőrendszer, automatikus beazonosítással). A projekthez szükséges építési átalakítást önerőből végezzük el.A beszerezni kívánt komplex technológia három technológiai részből áll össze, mely tartalmazza a tetőtéri és a földszinti automatizáltadagolóberendezéseket, valamint az automata betöltő berendezést is. A beruházás, így komplexen kerül beszerzésre, szállításra,konfigurálásra, üzembehelyezésre, beállításra, valamint betanításra is. A technológia komplexen tartalmazza a teljes rendszerműködéséhez szükséges vezérlést, szoftver és hardver elemeket is.


Letölthető PDF