Bejelentkezve: {bejelentkezve_login_name}
1118 Gazdagréti tér 6. Tel.: 06-1-246-3364 Nyitva: H-P 8-20-ig, Sz: 8-14-ig

   A Szabadpolcon elhelyezett termékek vásárlásakor, minden elköltött 500 forint után egy darab hűségmatricát ajándékozunk vásárlóinknak.

A 18 db matrica gyűjtőfüzetünkben történő összegyűjtését követően egyszeri 10 %-os vásárlási kedvezmény vehető igénybe, ami a szabadpolcon elhelyezett termékekből való egyszeri vásárlás után jár. Ez alól kivételt képeznek akciós termékeink és azok a termékek, amelyeknél jelzésre kerül, hogy nem vesznek részt a kedvezménygyűjtő programunkban.    

Tovább ...

  

SZABAD SZERDÁN SZABAD A VÁSÁR!

Minden hónap első szerdáján, gyógyszertárunk szabadpolcos termékeiből, a helyszínen történő vásárlás esetén

10 % kedvezményt adunk!

A Szabad Szerda akciónk a kedvezményfüzet beváltásával és egyéb akciókkal illetve a házhoz szállítással nem vonható össze, és ezen a napon matricát sem tudunk adni a vásárlásokért.
  

Tovább ...

Budapest területén minden kerületben, valamint néhány környező településen kiszállítást vállalunk futárszolgálattal vagy szakszemélyzettel: 1300 Ft vagy 3490 Ft/ kiszállítás

Megrendelését csak munkanapokon, előre egyeztetve 9-17 óra között, az egyeztetett időpontban teljesítjük. Amennyiben rendelését munkanapokon 11 óráig leadja, akkor a feldolgozást még aznap elvégezzük és feladjuk Önnek csomagját. A csomagot a megrendeléstől számított 1-5 munkanapon belül küldjük Önnek, az esetleges késésekért felelősséget nem vállalunk!


A nálunk vásárolt termékek kiszállítását, az Ön megbízása alapján, az Arend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzi.   

Tovább ...

  

Vidékről is rendelhet utánvétesen futárszolgálattal vagy szakszemélyzet általi kiszállítással!


Az utánvétes továbbítás költsége: Futárszolgálattal 1700 Ft/csomag, szakszemélyzet által kiszállítva 15875 Ft/csomag


A nálunk vásárolt termékek kiszállítását, az Ön megbízása alapján, az Arend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzi.   

Tovább ...

A Gazdagréti Gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet engedélyével végez internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységet.

 Pick-Pack-Pont csomag átvevőhelyek  

  

Az ország 130 városában megtalálható több mint 440 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor SMS értesítést kap, melyet követően csomagját azonnal átveheti az értesítést követően 7 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig.

  

Tovább ...

 Szerződött egészségpénztárak  

ALLIANZ

egészségpénztár

DIMENZIO

egészségpénztár

GENERÁLI

egészségpénztár

HONVÉD

egészségpénztár

IZYS

egészségpénztár

MEDICINA

egészségpénztár

MEDISMART

egészségpénztár

MKB

egészségpénztár

NAVOSZ

egészségpénztár

OTP

egészségpénztár

PATIKA/ÚJPILLÉR

egészségpénztár

PROVITA

egészségpénztár

PRÉMIUM

egészségpénztár

TEMPO

egészségpénztár

VASUTAS

egészségpénztár

VITAMIN

egészségpénztár

HIRDETÉS

Budapest XI. kerületében, a Gazdagréti téren MAGÁNORVOSI RENDELŐ kiadó.
Érdeklődni a 06-1-246-3364-es telefonszámon lehet.

Tevékenységünkhöz kapcsolódó linkek

Homeopátiás linkajánló

Gyártók:

Oktatás, gyógyítás:

  • MAGYAR HOMEOPATA EGYESÜLET: www.homeopata.hu
  • Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság:

    "A homeopátia az alternatív gyógymódok egyike. De nem csak az. A homeopátiára tekinthetünk úgy is, mint a természet, az univerzum rendjére, az élet működésének alapvető törvényszerűségére, melyet megismerve olyan tudáshoz juthatunk, mely nem pusztán a gyógyításban hasznos, hanem a személyes életünk minden területén. A Társaság teret ad a homeopátia filozófiája és gyakorlata iránt érdeklődőknek, mindazoknak, akik a homeopátia szellemiségének figyelembevételével saját életükben és hivatásukban megvalósítani próbálják a tudomány, a spiritualitás és a művészet egységét." - Bóna László;

    HOMEOPÁTIÁS GYÓGYMŰVÉSZETI TÁRSASÁG: www.homeokult.hu

Bach-virágterápia

Könyvek

Családállítás

  • Hellinger terápia - más néven családfelállítás - egy adott család szellemi mezejében történő rendeződés. A mezőbe tartoznak az őseink és a jelenlegi kapcsolatrendszereink. A morfogenetikus mező emlékezete ugyanazokat a sorsokat hívja elő. Bert Hellinger megfigyelte, hogy ha ezt a mezőt kívülről egy új szellemi behatás éri, akkor az ismétlődés megáll és az egyén képes lesz egy új életszakaszt kezdeni. Ha a múltat tisztelettel elfogadja, nyitottá válik a jövő felé, és vállalja a pillanat kockázatát, akkor kezdetét veszi a gyógyulás. Amikor felismeri a valóságot és nem annak bűvöletében él, hogy a valóságnak milyennek kellene lennie, akkor az új szellemi mozgás beállítható gyógyító mondatokkal.

    HELLINGER INTÉZET: www.hellingerintezet.hu