Bejelentkezve: {bejelentkezve_login_name}
1118 Gazdagréti tér 6. Tel.: 06-1-246-3364 Nyitva: H-P 8-20-ig, Sz: 8-14-ig

   A Szabadpolcon elhelyezett termékek vásárlásakor, minden elköltött 500 forint után egy darab hűségmatricát ajándékozunk vásárlóinknak.

A 18 db matrica gyűjtőfüzetünkben történő összegyűjtését követően egyszeri 10 %-os vásárlási kedvezmény vehető igénybe, ami a szabadpolcon elhelyezett termékekből való egyszeri vásárlás után jár. Ez alól kivételt képeznek akciós termékeink és azok a termékek, amelyeknél jelzésre kerül, hogy nem vesznek részt a kedvezménygyűjtő programunkban.    

Tovább ...

  

SZABAD SZERDÁN SZABAD A VÁSÁR!

Minden hónap első szerdáján, gyógyszertárunk szabadpolcos termékeiből, a helyszínen történő vásárlás esetén

10 % kedvezményt adunk!

A Szabad Szerda akciónk a kedvezményfüzet beváltásával és egyéb akciókkal illetve a házhoz szállítással nem vonható össze, és ezen a napon matricát sem tudunk adni a vásárlásokért.
  

Tovább ...

Budapest területén minden kerületben, valamint néhány környező településen kiszállítást vállalunk futárszolgálattal vagy szakszemélyzettel: 1300 Ft vagy 3490 Ft/ kiszállítás

Megrendelését csak munkanapokon, előre egyeztetve 9-17 óra között, az egyeztetett időpontban teljesítjük. Amennyiben rendelését munkanapokon 11 óráig leadja, akkor a feldolgozást még aznap elvégezzük és feladjuk Önnek csomagját. A csomagot a megrendeléstől számított 1-5 munkanapon belül küldjük Önnek, az esetleges késésekért felelősséget nem vállalunk!


A nálunk vásárolt termékek kiszállítását, az Ön megbízása alapján, az Arend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzi.   

Tovább ...

  

Vidékről is rendelhet utánvétesen futárszolgálattal vagy szakszemélyzet általi kiszállítással!


Az utánvétes továbbítás költsége: Futárszolgálattal 1700 Ft/csomag, szakszemélyzet által kiszállítva 15875 Ft/csomag


A nálunk vásárolt termékek kiszállítását, az Ön megbízása alapján, az Arend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzi.   

Tovább ...

A Gazdagréti Gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet engedélyével végez internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységet.

 Pick-Pack-Pont csomag átvevőhelyek  

  

Az ország 130 városában megtalálható több mint 440 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor SMS értesítést kap, melyet követően csomagját azonnal átveheti az értesítést követően 7 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig.

  

Tovább ...

 Szerződött egészségpénztárak  

ALLIANZ

egészségpénztár

DIMENZIO

egészségpénztár

GENERÁLI

egészségpénztár

HONVÉD

egészségpénztár

IZYS

egészségpénztár

MEDICINA

egészségpénztár

MEDISMART

egészségpénztár

MKB

egészségpénztár

NAVOSZ

egészségpénztár

OTP

egészségpénztár

PATIKA/ÚJPILLÉR

egészségpénztár

PROVITA

egészségpénztár

PRÉMIUM

egészségpénztár

TEMPO

egészségpénztár

VASUTAS

egészségpénztár

VITAMIN

egészségpénztár

HIRDETÉS

Budapest XI. kerületében, a Gazdagréti téren MAGÁNORVOSI RENDELŐ kiadó.
Érdeklődni a 06-1-246-3364-es telefonszámon lehet.

Pár szóban a Bach-virágterápiáról

  A Bach-virágterápia rendszerében 38 virágesszencia van, ezek mindegyike egy adott lelkiállapothoz kapcsolódik. A szerek közvetlenül a szervezet energiarendszerére hatnak. A megfelelően kiválasztott készítmények alkalmasak a lelki egészség fenntartására és számos lelki panasz enyhítésére.    Az esszenciák vadon élő fák, bokrok és egyéb növények virágaiból készülnek. A készítés során nem használnak semmilyen állati vagy szintetikus anyagot. Az előállítási metódusból adódóan szedésük során mellékhatások, allergiás tünetek nem alakulhatnak ki, mert nem tartalmaznak virágport vagy egyéb allergén anyagot. Kiegészítő kezelésként is jól használhatók hagyományos orvosi és természetgyógyászati módszerek mellett. Homeopátiás szerekkel viszont csak a kezelő homeopata javaslatára szedhetők együtt! A szerek cseppek formájában kaphatók. Az alapesszenciát előírás szerinti módon hígítani kell, és az így nyert oldat használandó a továbbiakban. A terápia során leggyakrabban 3-6 komponensből álló, személyre szabottan összeállított esszenciakeveréket használnak. A szokásos napi adag 4x4 csepp. A maximális hatékonyság érdekében a bevétel előtt és után negyed óráig kerülje az evést, ivást, dohányzást, fogmosást, rágógumizást és kávézást. Az esszenciákat lehetőleg fénytől, sugárzó hőtől, mobiltelefontól és elektromos háztartási gépektől - mikrosütő, TV, számítógép - távol, szobahőmérsékleten tároljuk. Az esszenciák hatását koffein, mentol használata nem közömbösíti. (Forrás: Szabó N., Dr. Várhelyi G.: Bach-virágterápia a mindennapokban)

Gyógyszertárunkban Bach-esszenciák az alábbi formákban kaphatóak:

  • Ulmus féle Bach 10 ml-es csepp: egyedi virágesszenciák és elsősegély esszenciakeverék
  • Felhasználásra kész esszenciakeverék: személyre szabott összeállításban, jellemzően 3-6 összetevőből elkészítve, 50 ml-es üvegben, cseppentős kupakkal.
  • Bach original virágesszenciák 20 ml-es csepp kiszerelésben és Rescue készítmények
  • Deva készítmények: virágesszenciák és kortárs eszenciák 10 ml-es spray kiszerelésben és összetett készítmények
  • A teljes készlet (38 alapesszencia + 2 elsősegély csepp) fa dobozban
  • Original Bach-virág esszenciasorozat, 38 x 10 ml

A fenti termékeket megvásárolhatja webpatikánkban az interneten, vagy megrendelheti elérhetőségeinken!