Katalgus >> Vlasztott termk >> Orrszívó R-med
DVZLJK -

Keress a webpatikban

Kosr tartalom

rtk (Brutt) sszesen: 0 Ft

Termkajnl

Bioderma Photoderm After Sun S.O.S napégés ell. (125ml)

4.181Ft

Bankkrtys fizets szolgltatja:

Simple vsrli tjkoztat

A Gazdagrti Gygyszertr az Orszgos Gygyszerszeti s lelmezs-egszsggyi Intzet engedlyvel vgez internetes gygyszerkereskedelmi tevkenysget.

Pick-Pack-Pont csomag tvevhelyek

Az orszg 240 teleplsn megtallhat tbb mint 800 Pick Pack Pont segtsgvel n szemlyesen is tveheti a megrendelt csomagot.

A megrendelt ru Pick Pack Pont-ba trtn megrkezsekor SMS rtestst kap, melyet kveten csomagjt azonnal tveheti az rtestst kveten 7 munkanapon keresztl az zletek nyitva tartsi ideje alatt. A csomagok szombaton, st vasrnap is tvehetek, egszen estig.

A kivlasztott Pick Pack Ponton a kszpnzes fizets mellett a Pick Pack Pontok nagy szzalknl lehetsg van a bankkrtyval trtn fizetsre is. Megrendelsnek tvtele eltt krjk mindenkppen tjkozdjon, hogy a kivlasztott Pick Pack Pont-ban lehetsges-e bankkrtyval kiegyenltenie szmljt.

A rszletes boltlistt nyitva tartssal s krtyaelfogadsi lehetsggel IDE KLIKKELVE tallja.

A Pick Pack Ponton trtn tvtelnl a megrendelt termkek sszrtke nem haladhatja meg a brutt 127.000 Ft-ot (nett 100.000 Ft-ot). (Csomagkiadsi szablyban vltozs)

A szemlyes tvtel minl gyorsabb lebonyoltsa rdekben krjk, nyomtassa ki az automatikus visszaigazol e-mail rtestst vagy jegyezze fel a rendels azonost szmt.

A szolgltats dja: 1300 Ft.

Pontos nyitvatartsi adatokat s a boltokra vonatkoz egyb informcikat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon tall.

Csomagjt a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon kvetheti nyomon.


ra: 859 Ft
Egysgr: 859 Ft/db
Kd: 180193

- Gyógytermékek
- Csecsemő- és gyermekápolás
- Orrszívók és Inhalátorok

0-6 éves korig. Nem törékeny. Klinikailag tesztelt. Elvi ismertetés: A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ilyenkor a legnagyobb kond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifújni az orrát. Időbe telik, míg a fiatal csecsemő megtanul szájon át lélegezni. Mivel a felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért a visszacsorgó váladék fül, és arcüreggyulladást, valamint hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Erre a célra az Arianna orrszívó-porszívó kiválóan alkalmas. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell megállapítania. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a légzés javítását, valamint a nátha szövődményeinek megelőzését szolgálja. Az orrszívó használata: Az A jelű zárja el teljesen az egyik oldali orrfelet. A készülék a szíváserősséget önmaga beszabályoozza! A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék mindaddig, míg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenethez illesztve le-, fel- és oldalfelé is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig. A fertőtlenítés módja: Az eszközök (az A jelű szívófejek) kifőzése. Mosás: antibakteriális folyékony szappannal vagy mosogatószerrel. Fertőtlenítőszerben ne áztassák.


Megjelentve 1-tl 1-ig ( 1 termkbl)A honlapon tallhat informcik a tjkoztatst szolgljk, nem jelentenek konkrt terpis javaslatot s nem helyettestik szakember felkeresst. A kockzatokrl s a mellkhatsokrl krjk, olvassa el a betegtjkoztatt, krdezze meg kezeloorvost, vagy hvja patiknkban gygyszerszt!

A Gazdagrti Gygyszertr az llami Npegszsggyi s Tisztiorvosi Szolglat Orszgos Tisztiorvosi Hivatala engedlyvel vgez internetes gygyszerkereskedelmi tevkenysget.
Az internetes gygyszerkereskedelmet folytat gygyszertrak hivatalos listja ITT TLTHET LE.

© 2012 - Gazdagrti Gygyszertr, Minden jog fenntartva.
Adatvdelem    |    SZF    |    Impresszum    |    Honlaptrkp