Bejelentkezve: {bejelentkezve_login_name}
1118 Gazdagréti tér 6. Tel.: 06-1-246-3364 Nyitva: H-P 8-20-ig, Sz: 8-14-ig

Keresés a webpatikában

Kosár tartalom

Érték (Bruttó) összesen: 0 Ft

Termékajánló

Citromfűlevél filteres PATIKÁRIUM (25x)

659Ft

Bankkártyás fizetés szolgáltatója:

Simple vásárlói tájékoztató

A Gazdagréti Gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet engedélyével végez internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységet.

Pick-Pack-Pont csomag átvevőhelyek

Az ország 240 településén megtalálható több mint 800 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor SMS értesítést kap, melyet követően csomagját azonnal átveheti az értesítést követően 7 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig.

A kiválasztott Pick Pack Ponton a készpénzes fizetés mellett a Pick Pack Pontok nagy százalékánál lehetőség van a bankkártyával történő fizetésre is. Megrendelésének átvétele előtt kérjük mindenképpen tájékozódjon, hogy a kiválasztott Pick Pack Pont-ban lehetséges-e bankkártyával kiegyenlítenie számláját.

A részletes boltlistát nyitva tartással és kártyaelfogadási lehetőséggel IDE KLIKKELVE találja.

A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 127.000 Ft-ot (nettó 100.000 Ft-ot). (Csomagkiadási szabályban változás)

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

A szolgáltatás díja: 1300 Ft.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

HASZNOS INFORMÁCIÓK A HOMEOPÁTIÁS MONOKOMPONENSÛ KÉSZÍTMÉNYEINKRÕL

 Forgalmazott termékeinkGyógyszertárunkban három gyártó készítményei vásárolhatók meg, különbözõ kiszerelésben.

Az osztrák Remedia cég termékei 1 g-os és 10 g-os, a német DHU (Dr. Peithner) készítmények 8g-os kiszerelésben, míg a francia Boiron készítményeit 4 g-os formában kaphatók.

Fontos információ: a Remedia és a DHU készítmények csak szacharózzal, míg a Boiron szerek laktózzal (tejcukorral) és szacharózzal készülnek.Praktikus információk a golyócskák mennyiségérõlA csomagolásban lévõ golyócskák számát a készítmények kiszerelése határozza meg. Az egyes cégek más-más méretû golyócskákat gyártanak.REMEDIA

1 g-os       D2 – C10.000-ig        kb. 100 golyócska

10 g-os     D2 - C10.000-ig         kb. 1000 golyócska

1 g-os       LM1 – LM30-ig           kb. 500 golyócska

 

DHU

8 g-os       D4 –  C200 – ig         kb. 800 golyócska

 

BOIRON

4g-os        C5 – C200 – ig           kb. 80 golyócska

 

A termékek megtekintéséhez, kérem válasszon a bal oldali rész további alkategóriái közül!

 

 

 

 

 
A honlapon található információk a tájékoztatást szolgálják, nem jelentenek konkrét terápiás javaslatot és nem helyettesítik szakember felkeresését. A kockázatokról és a mellékhatásokról kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg kezelőoorvosát, vagy hívja patikánkban gyógyszerészét!

A Gazdagréti Gyógyszertár az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztiorvosi Hivatala engedélyével végez internetes gyógyszerkereskedelmi tevékenységet.
Az internetes gyógyszerkereskedelmet folytató gyógyszertárak hivatalos listája ITT TÖLTHETŐ LE.

© 2012 - Gazdagréti Gyógyszertár, Minden jog fenntartva.
Adatkezelés    |    ÁSZF    |    Impresszum    |    Honlaptérkép